Okulumuzda Öğretmenler Günü kutlamaları yapıldı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda şiirler okundu.

Kas

Yapılan temizlik denetimlerinde 3-A sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Kas

10 Kasım 1938... Nasıl söylerim öldüğünü? Öğrencilerimiz 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü münasebetiyle şarkılar söylediler. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz, Atatürk ile ilgili bir orotoryo sergilediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım dolayısıyla, öğrencilerimiz Atatürk'ün hayatını anlatan filmler izlediler. Biz de Atamızı saygıyla anıyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü münasebetiyle okul gazetemiz güncellendi. Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

2-C sınıfı öğrencilerimiz Kızılay Haftası'nı şarkılar söyleyerek kutladılar.

Kas

Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay hakkında özlü sözler okundu.

Kas

Kızılay'ın çalışma alanları hakkında bilgiler verildi.

Kas

Kızılay hakkında şiirler okuduk.

Kas

Kızılay hakkında şiirler okuduk.

Kas

Kızılay hakkında şiirler okundu.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Destek Eğitim Sistemi hizmete girmiştir. Sistemden nasıl yararlanılacağı videoda anlatılmaktadır.

Kas

Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladık.