ADANA / İMAMOĞLU - Atatürk İlkokulu

May

Her ay sınıflarımızda temizlik denetimleri yapıyor ve en temiz sınıfları ödüllendiriyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık.

May

Çat kapı Tiyatro etkinliği ile okulumuza gelen Orman Bölge Müdürlüğü personeli, mini bir tiyatro gösterisi ile öğrencilerimize orman hakkında bilgiler verdiler.

May

Okul gazetemizi düzenli olarak güncelliyoruz.

Ock

Bugün 5 Ocak 2022. Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun tam 100. yılı. Bu önemli gün hepimize kutlu olsun. Düşmanla mücadele ederken canını bu yolda feda eden vatan evlatlarının hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz. Ruhları şadolsun.

Ock

Okulumuzun kütüphanesini daha kullanışlı hale getirebilmek ve tüm öğrenci ve velilerimizin daha çok kitap okuyabilmelerini sağlamak amacıyla kitap bağışı kampanyası başlattık. Sizlerin de bu konuda bizlere yardımcı olmanızı ve kütüphanemize kitaplar bağışlamanızı bekliyoruz. İlginize şimdiden teşekkürler.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Sibel Duru KANSU, öğrencilerimizle birlikte yürüttüğü proje kapsamında, yaşadığımız yerleri tanıtan güzel bir sunum hazırlamış. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Yapılan temizlik denetimlerinde 1-C sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçilmiştir. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

4-A sınıfı öğrencilerimiz, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ara

Yapılan temizlik denetimlerinde 2-C sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçildi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Sibel Duru KANSU, öğrencilerimizi İlknur SÖNMEZ ile buluşturdu.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Sibel Duru KANSU, öğrencilerimizi Burak PARLI ile buluşturdu.

Ara

Öğrencilerimiz, Kariyer Günleri projesi ile, İngilizce öğretmenimiz Sibel Duru KANSU önderliğinde, yazar Gaye DİNÇEL ile görüştüler. Görüşme sırasında karşılıklı sohbet etme fırsatı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun kütüphanesinin ve Akıl Zeka Oyunları Atölyesinin açılışını, İmamoğlu Kaymakamı Sayın Mehmet AKSU, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer SALDAMLI, birlikte yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Siber Duru KANSU, eTwinning projesi kapsamında, öğrencilerimizi Sayın Resul AYDOĞAN ile buluşturdu. Öğrencilerimizle canlı yayında sohbet ettiler ve karşılıklı sorular sorma fırsatı buldular. Öğretmenimize ve değerli konuğuna teşekkürler ediyoruz.