Kas

Dumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçemizde düzenlenen törenlere katıldık.

Kas

1-A sınıfı öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramı dolayıeıyla güzel bir şarkı söylediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, öğrencilerimiz sınıflarını neşeyle süslediler.

Ekm

Ekim ayı içerisinde yapılan temizlik denetimlerinde 4-A sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Afeti Önleme Haftası kutlamaları yapıldı. Konu ile ilgili şiirler okundu ve bilgiler verildi.

Ekm

Ekim ayı gazetemizi hazırladık ve panomuzda sergiledik.

Ekm

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi ve şiirler okundu.

Ekm

Eylül ayı okul gazetemizi hazırladık.

Ekm

Öğrencilerimize, ilk yardım konusunda eğitimler verdik.

Ekm

Okulumuzun açıldığı ilk hafta İlköğretim Haftası kutlamalarını yaptık.

Ağu

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ SİBEL DURU KANSU'NUN BAŞLATTIĞI WİEWS FROM MY HOMETOWN İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJESİ HEM ULUSAL HEMDE ULUSLARARASI KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR.ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ağu

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ SİBEL DURU KANSU'NUN BAŞLATMIŞ OLDUĞU MY JOB MY FUTURE İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJESİ HEM ULUSAL HEMDE ULUSLARASI KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR.ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

May

Yapılan temizlik denetimlerinde, 4-A sınıfı en temiz sınıf olarak seçilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladık.