Ara

4-A sınıfı öğrencileri, Türkçe dersinde öğrendikleri deyimleri canlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Resimleri inceleyerek deyimlerimizi bulabilecek misiniz?

1. Suya sabuna dokunmamak

2. Ağzıyla kuş tutmak

3.Sünger çekmek

4. 5. Dört elle sarılmak

6. Bir eli yağda bir eli balda

7. Yüz vermek

8. Çiçeği burnunda

9. Nefes aldırmamak

10. Tepeden bakmak

11. Karnı zil çalmak

12. Hop oturup hop kalkmak

13. Ekmeğine yağ dürmek

14. İki ayağı bir pabuca girmek

15. Hapı yutmak

Ara

Gazetemizi okumak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ara

4-A sınıfı öğrencilerimiz, sosyal bilgiler dersinde farklı yön bulma tekniklerini öğrendiler.

Ara

Okulumuz öğrencileri, İngilizce Öğretmenimiz Sibel Duru KANSU rehberliğinde yeni bir eTwinning projesine başladılar.Projenin amacı; öğrencilerin yaşadığı yerlerdekitarihi ve doğal güzellikleri kartpostallar aracılığı ile tanıtmasıdır. Böylece öğrencilerimiz birbirleri ile etkileşim içerisinde olacak ve farklı yerlerdeki tarihi ve doğal güzellikleri öğrenmiş olacaklardır.

Ara

Öğrencilerimiz eTwinning projesi kapsamında İngilizce olarak kendilerini tanıtıyorlar.

Ara

Öğrencilerimiz bu proje ile yaşadıkları yerleri tanıtma ve farklı yerleri tanıma fırsatı buluyorlar.

Ara

Öğrencilerimiz eTwinning projesi kapsamında meslekleri tanıtıyorlar.

Ara

Öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Sibel Duru KANSU rehberliğinde, meslekleri tanımak ve tanıtmak için çok değişik etkinlikler yaptılar. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Yapılan temizlik denetimlerinde, 4-D sınıfı En Temiz Sınıf seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Kışlık okul formalarımız artık değişti. Eski kıyafetleri  kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak yeni kıyafet alacak olanların artık bu kıyafetleri alması gerekecek.

Kas

Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasında İmamoğlu ikincisi olan 2-B sınıfı öğrencimiz Aylin ÖZMÜ'yü tebrik ediyoruz.

Kas

Eğitimin kalitesinin arttırılması ve belirlenen gündem maddelerinin görüşülmesi amacıyla ikinci Öğretmenler Kurulu Toplantımızı yaptık.

Kas

Yapılan temizlik denetimlerinde 3-A sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sınırlarımızı süsledik. Elimizde bayraklarla, büyük bir coşkuyla tören alanına doğru yola çıktık. Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun.

Ekm

MY JOB MY FUTURE

Projemiz, öğrencilerimize meslekler konusunda yeni kapılar açmak, adını daha önce duymadıkları, çevrelerinde görmedikleri meslekleri tanıyıp, geleceklerini şekillendirme konusunda onlara ön ayak olmak, yeni ufuklara yelken açarken onların dünyalarına ışık tutmak ve geleceğe umutla bakmalarına vesile olmak için oluşturulmuştur. Projeyi okulumuz adına yürüten İngilizce öğretmenimiz Sibel Duru KANSU'ya teşekkür ederiz.