Ekm

Yapılan temizlik denetimleri sonucunda 4-A sınıfı, En Temiz Sınıf olarak seçilmiştir. 4-A sınıfının öğretmeni ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Duvar gazetemizi her ay düzenli olarak yeniliyor ve güncelliyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin ve velilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve farklı kitaplara ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla kütüphanemizi zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla bir kitap toplama kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Okulumuzun kütüphanesi için kitap bağışlamanızı bekliyoruz. Lütfen bağışlayacağınız kitapların yıpranmamış olmasına, öğrencilerin seviyelerine uygun olmasına dikkat ediniz. İlginize şimdiden teşekkürler.

Ekm

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Sibel Duru Kansu, uluslararası bir e Twinning projesine başlayacaktır. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

eTwinning Nedir?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.
İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.
eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

Ekm

2 B sınıfı öğrencilerimiz hayallerindeki evleri yaparak boyadılar. Çok da güzel çalışmalar yapmışlar. Ellerine sağlık.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer SALDAMLI, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebeti ile okulumuzu ziyaret etti. Ziyareti sırasında iyi dileklerini belirterek idareci ve öğretmenlerimiz ile sohbet etti.

Ağu

Okulumuza yeni getirilen beyaz tahtaların montajı yapıldı. Okulumuzun her tarafı prıl pırıl yıkandı ve temizlendi. Robotik kodlama sınıfımıza klima takıldı. Tüm klimaların gaz kontrolü, temizlik ve bakımları yaptırıldı. Okulumuz yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan telafi eğitimleri kapsamında, okulumuzda da üç farklı alanda telafi eğitimi yapılması planlanmaktadır. Okulumuzda açılacak telafi eğitimleri

1. Anadolu Çocuk Oyunları,

2. Robotik Kodlama,

3. Zeka Oyunları olarak planlanmaktadır.

Telafi Eğitimleri, 5 Temmuz- 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak olup faaliyetlere katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin 2 Temmuz 2021 tarihine kadar okulumuz idaresine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe örneği okulumuzda mevcuttur.

May

Öğrencilerimizin, ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'' etkinlikleri kapsamında bize gönderdikleri fotoğraflardan bir klip oluşturduk. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak öğrencilerimizin bizlere gönderdiği etkinliklerden bir klip oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

İmamoğlu Kodluyor Projesi kapsamında İmamoğlu Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen, Adana Valisi Sayın Süleyman ELBAN'ın ve hayırsever işadamlarının da katılımı ile ilçemizde 12 okulda Robotik ve Kodlama Sınıflarının açılışı yapıldı.

Nis

Sivil Savunma Günü ile ilgili olarak öğrencilerimizin bizlere gönderdiği etkinliklerden bir klip oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale Zaferi ile ilgili olarak öğrencilerimizin bizlere gönderdiği etkinliklerden bir klip oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Yaşlılar Haftası ile ilgili olarak öğrencilerimizin bizlere gönderdiği etkinliklerden bir klip oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftası ile ilgili olarak öğrencilerimizin bizlere gönderdiği etkinliklerden bir klip oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.